Kui kustutan pildi oma telefonist, kas see kustutab selle ka Kiliarost?

Ei, Sinu seadmest kustutatud pilte ei kustutata Sinu Kiliaro kontolt. Kasuta ruumi vabastamise funktsiooni, et automaatselt kustutada failid, mis on juba turvaliselt Sinu kontole varundatud, ja saada oma telefoni koheselt juurde vaba salvestusruumi.

Kas see vastas Sinu küsimusele? Täname tagasiside eest Sinu tagasiside esitamisega tekkis probleem. Palun proovi hiljem uuesti.